top of page

Vloer laten leggen

Een mooie vloer laten leggen, zowel binnen als buiten

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen in uw woning in Brugge of omgeving, maar wilt u hierover eerst gedegen advies ontvangen? Ontdek dan het aanbod van Manhaeve Bjorn, want wij bieden allerlei tegels voor zowel buiten als binnen aan, in diverse kleuren en met verschillende dessins. Ook zijn er tegels in diverse maten, zodat u kunt kiezen voor ofwel een klassieke uitstraling met kleine tegeltjes, of juist voor een moderne touch met grote tegels, bijvoorbeeld van natuursteen.

Een prachtige vloer laten leggen na goed advies

Als u een mooie vloer wilt laten leggen, dan is het belangrijk om van tevoren goed advies in te winnen. Zeker met zo’n ruim aanbod als u vindt bij Manhaeve Bjorn uit Koekelare, niet ver van Brugge. Onze specialisten voorzien u graag van goed advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Of u nu mooie tegels van natuursteen wilt laten leggen op het terras, of voor binnen mooie plavuizen uitzoekt, we helpen u graag.

Ontdek alle mogelijkheden tijdens een afspraak

Wilt u ook een vloer laten leggen in uw woning of wilt u een nieuw terras met keramische tegels laten leggen door een echte specialist? Neem dan contact met ons op. Wij komen dan bij u langs om te bekijken wat bij u de mogelijkheden zijn. U maakt een afspraak door te bellen naar 059 43 41 29. Tevens kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.

bottom of page