top of page

Vloerder Kortrijk

Een gespecialiseerde vloerder in regio Kortrijk

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen
of uw tuin opnieuw wilt laten betegelen, dan is het verstandig om hiervoor een ervaren vloerder uit regio Kortrijk in te schakelen. Op deze manier wordt uw vloer op een vakkundige manier aangelegd. De afwerking is ook fantastisch, zodat u uit kunt gaan van een strak resultaat. Natuurlijk is het ook prettig als u kunt kiezen uit veel verschillende soorten tegels. Al deze factoren komen samen bij Manhaeve Bjorn, dé gespecialiseerde vloerder in Koekelare, niet ver van Kortrijk en Brugge.

Ontdek de opties van dé vloerder in de omgeving van Kortrijk

Als gespecialiseerde vloerder in de omgeving van Kortijk is Manhaeve Bjorn een toonaangevend bedrijf in de vloerenbranche. Dit komt ook door het uitgebreide aanbod dat wij aanbieden. Wij hebben tegels van verschillende materialen, in verschillende groottes en met verschillende dessins. Ook heeft u een ruime keuze uit allerlei kleuren. Als u moeite heeft met kiezen tussen de vele opties in tegels voor verschillende ruimtes in huis en voor in de tuin, dan helpen onze specialisten u graag met kiezen. Ze voorzien u van gedegen advies en komen hiervoor graag bij u langs als dé vloerder in de buurt van Kortrijk.

Maak een afspraak voor advies

Heeft u interesse in een mooie nieuwe vloer van dé vloerder in regio Kortrijk? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan door te bellen naar 059 43 41 29 of door ons contactformulier in te vullen.

bottom of page